Haemate p, substanta liofilizanta

Prezentare:

Substanta liofilizanta care contine fractiune de plasma imbogatita cu factor VIII de coagulare, cu o activitate specifica de coagulare de factor VIII (F VIII:C) de 250 Ul, 500 UI, 1000 Ul si factor VIII von Willebrand: activitate de cofactor ristocen (vWF:RCof) de 550 Ul, 1100 Ul, 2200 Ul

Indicatii:

Profilaxia si trat. sangerarilor in: hemofilia A (deficienta congenitala de factor VIII); deficienta dobandita de factor VIII. Trat. pacientilor care au anticorpi impotriva factorului VIII, profilaxia si trat. sangerarilor in boala von Willebrand.

Doze:

Epilepsie: Adulti si copiii peste 12 ani: 900-3600 mg/zi. Initial 300 mg de trei ori pe zi (TID) din prima zi, sau titrand doza astfel: in prima zi 300 mg in priza unica; a doua zi: cate 300 mg de doua ori pe zi; a treia zi: cate 300 mg de trei ori pe zi. Apoi, doza poate fi crescuta, cu adm. divizata in trei doze egale, pana la o doza maxima de 3600 mg/zi. Intervalul maxim intre doua adm., in cazul adm. a trei doze pe zi, nu trebuie sa depaseasca 12 ore. Copii cu varsta intre 3 si 12 ani: 25-35 mg/kg/zi, divizat in trei prize egale (de 3 ori pe zi). Titrarea initiala pana la o doza eficace poate fi facuta in trei zile, administrand 10 mg/kg/zi in prima zi, 20 mg/kg/zi in a doua zi si 30 mg/ kg/zi in a treia zi. Apoi, doza poate fi crescuta, cu adm. divizata in trei doze egale, pana la doza maxima de 35 mg/kg/zi. Au fost bine tolerate doze de pana la 40-50 mg/kg/zi. Durerea neuropatica la adulti: Doza initiala: 900 mg/zi, divizat in trei doze egale si titrat, daca este necesar, in functie de raspuns, pana la o doza maxima de 3600 mg/zi. La pacientii cu functia renala alterata se ajusteaza doza in functie de clearance-ul creatininei.

Contraindicatii:

In trat. pacientilor despre care se stie ca au reactii alergice la constituentii acestui preparat.

Atentionari:

Daca preparatul se foloseste acasa, trebuie urmate cu strictete instructiunile medicului.

Reactii adverse:

In cazuri rare, reactii alergo-anafilactice si/sau cresterea temperaturii. Tratamentul depinde de natura si severitatea efectului secundar, in cazul reactiei alergo-anafilactice se intrerupe imediat injectarea/perfuzarea si se constituie trat. de urgenta. In cazul unei terapii masive, pacientul trebuie monitorizat pentru simptome de hipervolemie si reactii hemolitice provocate de izoaglutininele grupei de sange, care apar in cazuri rare. In cazuri rare pot aparea inhibitori de factor VIII. Atunci cand se administreaza medicamente preparate din sange uman nu este complet exclusa posibilitatea transmiterii de boli infectioase datorate transmiterii de agenti infectiosi; acest fapt este valabil si in cazul agentilor patogeni de natura inca necunoscuta, cum este agentul care provoaca hepatita non-A/non-B.

Caută un medicament

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.